Сценарії, вертепи, колядки, щедрівки, віншування, вітання, ноти



понеділок, 2 листопада 2009 р.

Увага! Почастішали випадки шахрайства

Шановні відвідувачі сайту “Бюро знахідок”!

Будьте пильними!

Непоодинокими є випадки шахрайства у відношенні осіб, що розмістили (на сайті, в газеті чи на телебаченні) оголошення про згубу своїх речей. Існує вірогідність того, що до Вас зателефонують невідомі особи, які можуть назватися навіть співробітниками міліції, аби сповістити про те, що загублені Вами речі ніби-то знайдені. Для отримання свого майна Вас можуть попросити попередньо переказати певну суму грошей на рахунок мобільного телефону чи спонукатимуть Вас переказати кошти в інший спосіб.

Не поспішайте переказувати гроші!

Переконайтеся у тому, що особа, яка Вам телефонує, не є шахраєм, що бажає лише виманити у Вас певну суму грошей.
Загублена Вами річ імовірно має характерні риси чи артибути, які допоможуть ідентифікувати її під час телефонної розмови з невідомим. Скажімо, якщо Вас сповіщають про те, що паспорт (чи інший документ) на Ваше ім’я знайдено, попросіть дозвонювача назвати серію та номер документа чи інші характерні дані. Це дасть Вам змогу переконатися в достовірності сповіщеної Вам інформації про знахідку Вашого майна або ж, якщо дозвонювач відмовляється чи не може сповістити потрібні дані, це вкаже на те, що Вас намагаються ошукати.
Якщо Ви стали жертвою шахрайства або Вас намагалися ошукати невідомі злочинці, Ви маєте повне право звернутися до правоохоронних органів з проханням розслідувати цю справу і покарати зловмисників.
Щасти!

0 коммент.:

Дописати коментар

Додати до закладок:  

Популярні публікації


Rambler's Top100