Сценарії, вертепи, колядки, щедрівки, віншування, вітання, ноти



середу, 1 липня 2009 р.

Подати оголошення про згубу/знахідку речей


УВАГА! ПРИЙОМ ОГОЛОШЕНЬ ПРИЗУПИНЕНО



ЯК НАДІСЛАТИ ОГОЛОШЕННЯ?

Спосіб надсилання і публікації оголошень на цьому ресурсі був нами максимально спрощений. Вам навіть не обов’язково заходити для цього на сайт. Достатньо надіслати текст свого оголошення на нашу електронну скриньку, слідуючи нижче наведеним інструкціям, аби воно було опубліковане на сайті.
Отже надсилайте свої повідомлення про згубу або знаходження речей
  • в будь-який час,
  • в будь-якому місці,
  • з будь-яких пристроїв.

БЕЗ РЕЄСТРАЦІЇ!  БЕЗ ПЛАТНИХ СМС!  БЕЗКОШТОВНО!


Інструкція з надсилання тексту оголошень

Як подати оголошення в Бюро знахідок (Бюро находок)? Як надіслати повідомлення в Стіл знахідок (Стол находок)? Сайт "Бюро знахідок" Онлайн. Україна. Київ. Львів. Луцьк... Текст оголошення можна набрати:

  • в середовищі звичайного поштового клієнта (напр. The Bat!, Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Opera Mail);
  • в середовищі онлайн-сервісів багатьох поштових служб (напр. gmail.com, freemail.ukr.net, mail.ru тощо);
  • в програмному середовищі мобільного телефону з підтримкою J2ME та з встановленим на ньому поштовим клієнтом для мобільних пристроїв (напр. MailMan, Email Viewer).
1. В полі Кому: (To:) вказуємо адресу електронної сткриньки бюро знахідок:
! Оголошення на разі не приймаються !

2. В полі Тема: (Subject:) пишемо коротенький заголовок (не більше 7-10 слів), який вказує на сутність нашого оголошення. Заголовок слід починати найменуванням населеного пункту (прописними літерами), з яким пов’язана згуба/знахідка. Наприклад:
БІЛА ЦЕРКВА. Загублено флешку Transcend 8 Гб чорного кольору.
ЗОЛОТОНОША. Знайдено посвідчення водія на ім’я Петренка П.П.
3. В полі текстового редактора (в основному полі) пишемо повний текст оголошення. Попередньо має бути видалений весь зайвий текст, передбачений шаблоном повідомлення, як то привітання, підпис і т.ін. Нічого зайвого окрім тексту самого оголошення писати не можна. Натомість радимо завжди зазначати в текcті:
  • дату, час, місце та обставини знайдення/втрати предмета;
  • опис, характерні риси знайденої/загубленої речі;
  • контактні дані.
Наприклад:
17.06.2008 по вул. Таращанській, можливо біля магазину автозапчастин, загублено USB флеш-накопичувач Transcend 8 Гб, чорного кольору, зі шнурком. Прохання повернути за винагороду. Тел. (04463) 5-54-67, E-mail: sirozha@biznes.ua.
03.12.2009 в приміщенні магазину “Формула смаку” по вул. Черкаській знайдено водійське посвідчення на ім’я Петренка Павла Прокоповича. Моб. 098-04-66-20, тел. (04737) 9-71-49, запитувати Олега.
4. Якщо у наявності є фото загубленого/знайденого предмета в цифровому вигляді (у форматі JPG, GIF, BMP, PNG тощо), його теж можна додати до тексту оголошення. Для цього треба натиснути на кнопку Приєднати файл (Прикрепить файл, Attach a file) – зазвичай це кнопка з зображенням скрепки – і вибрати потрібний файл зображення. Файл зображення повинен мати розмір до 150 Кб.
5. Перевіряємо весь текст повідомлення на наявність помилок і тиснемо кнопку Надіслати повідомлення (Отправить письмо, Send the message). Успішно надіслане повідомлення з’явиться на сайті через хвилину-другу. Якщо за кілька хвилин після надсилання повідомлення воно не з’явилося на сайті, можливо адміністація сайту відклала його публікацію до перевірки тексту оголошення модератором, після чого воно буде опубліковане на сайті.
--------------------------------
Увага!
Ви маєте право безкоштовно опублікувати своє оголошення на цьому сайті згідно нижче наведених умов та після ознайомлення з інформацією про випадки шахрайства.
Адміністрація даного ресурсу не несе жодної відповідальності за зміст надісланої та опублікованої інформації та за будь-які наслідки спричинені даними публікаціями. За достовірність наданої інформації та за відповідність її правилам сайту та українському і міжнародному законодавству відповідають автори/дописувачі оголошень.
--------------------------------

5 коммент.:

Unknown сказав...

Вінниця. Загублено синю папку з документами на ім"я Терлецький О.Прохання повернути за винагороду

Unknown сказав...

Вінниця. Загублено синю папку з документами на ім"я Терлецький О.Прохання повернути за винагороду 0638794106

Unknown сказав...

Загублено водійські права Кошель Олександр видано К-Каширським МРЕВ

Unknown сказав...

Загублено водійські права на ім"я Кошель Олександр Анатолійович видано К-Каширським МРЕВ.Волинска обл.Прошу повернути за винагороду тел.0979868535

Unknown сказав...

Втрачене тимчасове посвідчення військовозобовязаного №010283 від 17.01.2003 на імя Данченко Миколи Вікторовича вважати не дійсним.

Дописати коментар

Додати до закладок:  

Популярні публікації


Rambler's Top100